Супер Ауто Контрол

Станицата за технички преглед на моторни и приклучни возила СУПЕР АУТО КОНТРОЛ е најмодерна во земјата. Располага со најсовремени дијагностички апарати и уреди за утврдување на техничката состојба на моторните возила. Станицата работи секој ден од 08:00 до 19:00 часот, а во саботите од 08:00 до 15:00 часот. Сите клиентите се љубезно прифатени од персоналот, а во станицата работи и референт од МВР задолжен за издавање на сообраќајни дозволи и регистарски таблички.
Во самата станица за технички преглед фунцкионира и шалтер на Еуро Стандард банка каде можат да се уплатат сите давачки околу издавањето на таблици и административни такси, да се променат девизи или да се вршат секаков вид на уплати и исплати. Во станицата има и брокерско друштво каде можете да го осигурате Вашето возило, да направите каско или да извадите зелен картон.

СУПЕР АУТО КОНТРОЛ КЛУБ

Приклучете се на нашиот клуб и уживајте дополнителни попусти, изненадуње и добивајте редовни известување за сите промоции и новости

Регистрацијата е успешна! Ви благодариме што ги одбравте нашите услуги, а ние како благодарност ви подаруваме попуст од 20% на сите наши услуги. Проверете го вашиот е-маил!
Се случи грешка, ве молиме обидете се повторно

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Во сите станици на СУПЕР АУТО КОНТРОЛ во Бутел, Шуто Оризари, Јурумлери, Гази Баба и Качанички Пат, можете да ги извршите сите услуги кои ги нудиме со можност за плаќање до 12 рати без камата

  • +389 2 2600-233

АКРЕДИТИРАНА ТЕХНИЧКА СЛУЖБА

Супер Ауто Контрол е акридитиран од Институтот за акредитација на Република Македонија, исполнувајќи ги сите барање на стандардот MKC EN ISO/IEC 17020:2021, Тип А

ХОМОЛОГАЦИЈА

А-ТЕСТ

ЗЕЛЕН КАРТОН

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

АВТООДГОВОРНОСТ

ТЕХНИЧКИ ЦЕНТРИ

Се наоѓаме на 5 локации во Скопје. Бутел, Шуто Оризари, Визбегово, Брњарци и Јурумлери. Јавете се на некој од наведените телефонски броеви за повеќе информации.

ПОВЕЌЕ ИНФО

БУТЕЛ

+389 76 316 116

info@sak.mk

ШУТО ОРИЗАРИ

+389 75 316 050

stop@sak.mk

ЈУРУМЛЕРИ

+389 75 230 753

jurumleri@sak.mk

ГАЗИ БАБА

+389 75 /

/@sak.mk

ВИЗБЕГОВО

+389 76 316 163

info@tiv.com.mk

Testimonials

Here’s what our happy drivers had to say about our services:

Avada Driving School really helped build my confidence behind the wheel and with driving in general, and they got me a first time pass! Highly recommended.

Sophia Jones

Avada Driving School really helped build my confidence behind the wheel and with driving in general, and they got me a first time pass! Highly recommended.

Harold Green

Avada Driving School really helped build my confidence behind the wheel and with driving in general, and they got me a first time pass! Highly recommended.

Grant Harvey

Avada Driving School really helped build my confidence behind the wheel and with driving in general, and they got me a first time pass! Highly recommended.

Kate Lewis

Avada Driving School really helped build my confidence behind the wheel and with driving in general, and they got me a first time pass! Highly recommended.

Kelly Johnson

НОВОСТИ

Прочитај повеќе