Супер Ауто Контрол

Станицата за технички преглед на моторни и приклучни возила СУПЕР АУТО КОНТРОЛ е најмодерна во земјата. Располага со најсовремени дијагностички апарати и уреди за утврдување на техничката состојба на моторните возила. Станицата работи секој ден од 08:00 до 19:00 часот, а во саботите од 08:00 до 15:00 часот. Сите клиентите се љубезно прифатени од персоналот, а во станицата работи и референт од МВР задолжен за издавање на сообраќајни дозволи и регистарски таблички.
Во самата станица за технички преглед фунцкионира и шалтер на ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА банка ад Скопје каде можат да се уплатат сите давачки околу издавањето на таблици и административни такси, да се променат девизи или да се вршат секаков вид на уплати и исплати. Во станицата има и брокерско друштво каде можете да го осигурате Вашето возило, да направите каско или да извадите зелен картон.

СУПЕР АУТО КОНТРОЛ КЛУБ

Приклучете се на нашиот клуб и уживајте дополнителни попусти, изненадуње и добивајте редовни известување за сите промоции и новости

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Во сите станици на СУПЕР АУТО КОНТРОЛ во Бутел, Шуто Оризари, Јурумлери, Гази Баба и Качанички Пат, можете да ги извршите сите услуги кои ги нудиме со можност за плаќање до 12 рати без камата (со кредитни картички на HALK банка и Дајнерс)

  • +389 2 2600-233

АКРЕДИТИРАНА ТЕХНИЧКА СЛУЖБА

Супер Ауто Контрол е акридитиран од Институтот за акредитација на Република Македонија, исполнувајќи ги сите барање на стандардот MKC EN ISO/IEC 17020:2021, Тип А

Како брзо растечка компанија секогаш сме отворени за нови и мотивирани лица кои ќе се придружат на нашиот тим.  Нудиме одлични услови за работа и напредок во кариера

stanica za tehnicki pregled iso standard
kariera vo super auto kontrol
stanica za tehnicki pregled kameri vo makedonija
stanica za tehnicki cesto postavuvani prasanja

СТАНИЦИ ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Се наоѓаме на 5 локации во Скопје. Бутел, Шуто Оризари, Визбегово, Брњарци и Јурумлери. Јавете се на некој од наведените телефонски броеви за повеќе информации.

ПОВЕЌЕ ИНФО
super auto kontrol butel

+389 76 316 116

info@sak.mk

super auto kontrol suto orizari

+389 75 316 050

stop@sak.mk

super auto kontrol jurumleri

+389 75 230 753

jurumleri@sak.mk

super auto kontrol gazi baba

+389 75 455 551

gazibaba@sak.mk

super auto kontrol vizbegovo

+389 76 316 163

info@tiv.com.mk

ПРЕПОРАКИ ОД КЛИЕНТИ

Грижата за клиентите е наш приоритет

Почнавме да соработуваме уште првиот ден од отварање на станицата за технички преглед и веќе 11-та година успешната соработка продолжува.

Глобал Такси Скопје

Имаме успешна долгогодишна соработка, секогаш коректни

Цинк Транс

Знаеме дека сме сигурни во сообраќајот со техничкиот преглед во СУПЕР АУТО КОНТРОЛ. Довербата трае повеќе од 10 години

Македон Бетон

НОВОСТИ

Прочитај повеќе